En nystart

Hejsan!

Nu har jag äntligen flyttat min blogg hit till wordpress. Eller ja, flytten har inte blivit av ännu då jag inte lyckats flytta över alla gamla inlägg hit, får se om jag lyckas med det senare. Stort tack till Anna-Maria som hjälpt mig med detta.

De närmsta dagarna framöver ska jag och Hannah uppdatera deltagarlistan för Läsutmaning 2015. Och det är inte för sent att anmäla sig till den, sista anmälningsdagen är den 30 november och man får räkna med alla böcker man har läst under 2015.

3 tankar om “En nystart

    • Nej, jag har inte hunnit med det än, det får nog vänta lite till.

      Datorn funkar lite sisådär :/ Det funkar att blogga, kolla på dvd och kolla på Youtube, även om små irriterande fönster kommer upp ibland. Men jag kan inte kolla på netflix eller öppet arkiv. Så jobbigt. Vad ska jag göra? Just nu är jag väldigt sugen på att kolla på Madicken, du vet känslan när man så himla gärna vill se en särskild serie och så går det inte?

      Gillad av 1 person

      • Hehe ja det kan jag förstå. Som vi pratade om innan så får vi hoppas att en formatering av datorn hjälper. Madicken är ju en bra serie. Ett annat tips är väl att du kollar på madicken via telefonen i SVT play appen.

        Gilla

Lämna en kommentar