En nystart

Hejsan!

Nu har jag äntligen flyttat min blogg hit till wordpress. Eller ja, flytten har inte blivit av ännu då jag inte lyckats flytta över alla gamla inlägg hit, får se om jag lyckas med det senare. Stort tack till Anna-Maria som hjälpt mig med detta.

De närmsta dagarna framöver ska jag och Hannah uppdatera deltagarlistan för Läsutmaning 2015. Och det är inte för sent att anmäla sig till den, sista anmälningsdagen är den 30 november och man får räkna med alla böcker man har läst under 2015.

Annonser

3 thoughts on “En nystart

  • Nej, jag har inte hunnit med det än, det får nog vänta lite till.

   Datorn funkar lite sisådär :/ Det funkar att blogga, kolla på dvd och kolla på Youtube, även om små irriterande fönster kommer upp ibland. Men jag kan inte kolla på netflix eller öppet arkiv. Så jobbigt. Vad ska jag göra? Just nu är jag väldigt sugen på att kolla på Madicken, du vet känslan när man så himla gärna vill se en särskild serie och så går det inte?

   Liked by 1 person

   • Hehe ja det kan jag förstå. Som vi pratade om innan så får vi hoppas att en formatering av datorn hjälper. Madicken är ju en bra serie. Ett annat tips är väl att du kollar på madicken via telefonen i SVT play appen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s