Recensionsmarathon

Precis som rubriken säger så ska jag ha ett recensionsmarathon. Detta eftersom jag ligger efter, har drygt 15 böcker som väntar på att få bli recenserade. Målsättning nu är att skriva åtminstone 10 innan året är slut. Så det kommer dyka på nånting mellan 1 och 3 recensioner om dagen.

För övrigt, kollar ni på Fröken Frimans krig? Den är såååå bra! Och ikväll är det det absolut sista avsnittet av Downton Abbey. Det är sorgligt och jag har separationsångest. Men jag ska se om hela serien snart. Och så fick jag boken Lady Catherine och verklighetens Downton Abbey i julklapp!

Annonser

3 thoughts on “Recensionsmarathon

  1. Jag har sett första säsongen av fröken frimans krig. Det skulle väl komma en säsong två nu? Sen hållet jag på att se om Downton Abbey nu. Har börjat på fjärde säsongen. Den är bra, men det är väldigt konstigt att det går så många år under säsongerna. Men så var det väl på den tiden. Man spenderade ju oftast hela sitt liv med att göra samma sak, och för de rika så var det väl mycket middagar o sånt. Bra är den i alla fall!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s