Receptböcker x3

Är det någon mer än jag som läser receptböcker från pärm till pärm?

Det här året har jag än så länge hunnit läsa tre stycken, alla tre nyutgivna. Kickstarta med superfoods av Erica Palmcrantz var den jag tyckte sämst om. Jag hade dock inte så höga förväntningar på den då det är en bok med viktminskningssyfte och inget annat. För all del, jag gillar att detoxa men jag behöver inte en hel bok för det, inte heller är jag road av eller tycker att det är nödvändigt att räkna kalorier för att gå ner i vikt. Anledningen till att jag ändå lånade den här boken är för att det är en av mina favoritreceptbokförfattare som skrivit den, och det är alltid så otroligt färgglada och inspirerande foton i hennes böcker.

suo ngepa
Rawsome, även den skriven av Erica Palmcrantz Aziz, är en helt fantastisk glassbok med recept på råa glassar. Det är pinnglassar, sorbeter, cookie dough, mylkshakes smoothies och mycket mer. Jag har inte testat något av recepten i boken, men har däremot hämtat inspiration till egna glassrecept.

Baka glutenfritt är Nilla Gunnarssons debut och den innehåller massa recept på glutenfritt bröd och gluten- och sockerfria bakverk. Love it! Lånade den på biblo och funderar nu på att köpa den.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s